native speaker online - native your english

Онлајн часови по англиски јазик со носител на јазик!

Добредојдовте на NativeSpeaker.uk. Јас сум Лук и сум онлајн наставник по англиски јазик. Јас сум носител на англиски јазик од Англија и имам CELTA сертификација. Ги одржувам часовите по англиски јазик преку Skype и Zoom. Освен онлајн часовите по англиски јазик, нудам и различни услуги поврзани со англискиот јазик, што можеби барате. Ако имате било какви прашања, слободно пратете е-пошта, порака или повикајте.

native speaker online English lessons
FREE SPOTS
New students welcome
online English lessons on Zoom and Skype
Часови по англиски јазик кои ви помагаат да зборувате!

Ако ви е досадно да ги правите празните прашалници, да користите учебници и да учите бесполезни зборови и изрази, тогаш говориме на ист јазик. Мојата наставна филозофија е дека за време на часовите, студентите треба да зборуваат, зборуваат и уште повеќе да зборуваат. Часовите треба да бидат целосно активни. Скучните работи можат да се прават дома. Моите часови и наставни активности се дизајнирани така што ќе го користите англискиот од самото почеток. Размислување, изразување на вашето мислење и работа на вашиот тек на разговор, точност и самодоверба при ЗБОРУВАЊЕ на англиски јазик. Ако барате носител на англиски јазик онлајн, сте на правилното место. Дознајте повеќе тука.

Квалифициран според CELTA

PROFESSIONAL  

Квалифициран наставник со CELTA сертификација, па може да очекувате професионални и добро-планирани часови. Јас не сум само "носител на јазик" што продава случајен разговор, туку овде нудам добро-структуриран план за подобрување на вашето англиски јазик.

11 години искуство

EXPERIENCED

Повеќе од 10 години работа како наставник во класни услови и 7 години работа онлајн преку Zoom и Skype. Од Кембриџски испити до бизнис англиски, па сè до англиски за фудбал. Исто така, имам искуство во работа со студенти од повеќе од 30 различни земји.


Macedonia

SPECIALISED

Работам со лица кои говорат македонски јазик веќе повеќе од 10 години и ги познавам грешките и тешкотиите со кои се среќаваат при учењето на англиски јазик.
Роден англиски

NATIVE

Како носител на англиски јазик, ви гарантирам дека секогаш ќе слушате пријатен и природен англиски јазик, и дека сите вокабулар, изрази и прашања што ќе ви бидат поставени и дадени ќе бидат во пријатен, природен и носителски англиски јазик.
 

Колку часови чинат?

€16 x 1st Lesson
€25 x 1 Lesson 
€88 x 4 Lessons
€160 x 8 Lessons

Заинтересирани сте?

Што ги прави онлајн часовите по англиски јазик толку добри?

Нема потреба од патување. Учење од каде и да се наоѓате! Избегнувајте стресот од патувањето!Нема групни часови. Сите часови се индивидуални, па сите фокус е на вас.
Зборувајте, зборувајте, зборувајте! Сите часови се планирани да ги максимизираат можностите за зборување и да ги зголемат вашата тековна способност.

Исклучете го камерата! Сите фокус е на слайдовите на екранот, слушањето и вашето гласување!Започнете со учење на англиски јазик со британски носител на јазик користејќи го Zoom!

Спремни сте да започнете со учење на англиски јазик онлајн? Едноставно е да започнете со вашиот прв час по англиски јазик преку Skype или Zoom со мене.

01

Свртете се во контакт...

Одлучете се за време и ден кои ви одговараат, и потоа испратете ми е-пошта во која ќе изразите желба да ја пробате вашата прва онлајн час по англиски јазик користејќи ги Skype или Zoom.

02

Потврда

Ќе ви одговорам на е-поштата во рок од 12 часа за да го потврдам денот и времето за вашата час по англиски јазик преку Skype или Zoom. Потоа ќе ви дадам неколку опции за начините на плаќање. Во зависност од вашата валута, PayPal, доплата преку мобилен телефон* или банкарска трансферна сметка ќе бидат можност.
*Ukraine only
03

Припремете се!

15 минути пред нашиот час, ќе ви испратам е-пошта со линк за нашата час по англиски јазик на Zoom. Просто кликнете на овој линк и виртуелната наша класна соба ќе се отвори. Тогаш ќе започнеме со часот. Ако предпочитате да користите Skype за часовите, и тоа е во ред, и јас ќе ве повикам непосредно пред почетокот на часот.


Часови и цени
Часовите се преценуваат во евра, но можете да извршите плаќање во вашата локална валута. Повеќе информации за часовите можете да најдете тука
Прв час

€16

Првиот час е дизајниран да ви овозможи да зборувате колку што е можно повеќе, истовремено проверувајќи и коригирајќи грешки. Преку првиот час, јас ќе имам подобра представа за нивото на вашето англиски јазик и ќе видам што веќе знаете и што можете добро да го изведувате. Во крајот на првиот час, јас ќе ви кажам на којо ниво на англиски јазик сметам дека сте и ќе имам подобра представа како да планирам идни часови.

1 час - плаќање по час

€25

Ако не сте сигурни во својот распоред и не знаете кога ќе бидете слободни за вашите онлајн часови по англиски јазик, тогаш ова е најдобро за вас. Ова ви овозможува целосна контрола врз вашите часови.

4 часа - еднаш неделно

€88 

Идеално за учење еднаш неделно. Ова ќе ви овозможи да имате гарантирана седмична сесија.


8 часа - двапати неделно

€160

Најчестата опција. Идеална за учење два пати неделно. Ова ќе ви овозможи да имате гарантирана седмична сесија два пати неделно. Обично луѓето учат со ден прекин помеѓу часовите. Пон - Сре / Вто - Чет / Сре - Пет

Бизнис англиски час

€30

Ако ви се допаѓа да разговарате за бизнис и да разгледувате различни аспекти на бизнисот како услуги кон клиентите, рекрутирање или мотивација, тогаш овие часови можат да ви одговараат. Погледнете ги темите тука.

Подготовка за интервју

€30

Ова е еден час за подготовка за интервју за работа. Потребен ми е вашето резиме (CV) и описот на работата за која аплицирате пред овој час. Дознајте повеќе за начинот на работа на овие сесии тука.

Не ми верувајте на збор, погледнете што некои од моите студенти велат.

Ако сте компанија која размислува за организирање на часови, ве молам контактирајте. Работел со многу ИТ компании и со задоволство можам да обезбедам препораки за мојата работа.


Sasha

Moscow

worked with Luke for two academic years and we talked about every topic under the sun thanks to his well-designed English lessons. I was very sad to end our lessons when our course finished.

Images

Magda

Katowice

Having online lessons with Luke was great. I needed someone who would make me speak as I already had lessons at university which were very grammar focused and that’s exactly what we did. All lessons were conversation driven which really helped me with my confidence.

Images

Anton

Lviv

I like the fact I don't have to be on webcam for the lessons because everything is done using my microphone and the slides which are provided. I really like the way Luke teaches and explains things. I am very glad he is my English teacher.

Marco

Milan

I would recommend Luke to anyone who wants to improve their speaking skills and boost their natural vocabulary. It's great he doesn't speak Italian because I have to force myself to only use English.

Барате нешто друго?

online English lessons for kids and teens
Онлајн англиски часови за вашите синови и ќерки!

Во иднина, без сомнение, вашето дете ќе има потреба од англиски јазик, било во образованието, работата или личниот живот. Пошто порано започнат да се чувствуваат комфортно со користење и зборување на англиски јазик, подобра ќе биде нивната иднина. Понудувам онлајн часови за зборување за тинејџери на возраст од 14 до 17 години на Zoom и Skype, за да им помогнам да изградат самиото доверба сега, така што кога дојде времето, тие ќе бидат спремни да зборуваат англиски јазик.
How online English lessons work on Zoom
Zoom англиски час - Како функционираат?

Светот се премести онлајн, и истиот случај е и со часовите по англиски јазик. Одржувањето на часовите преку Skype или Zoom е новата норма. Јас нудам онлајн часови преку Zoom, Skype, Google Meet, а дури и Teams. Онлајн часовите се исто толку добри како и часовите лице в лице, а некои аспекти можеби се и подобри. Така што, сега е време да го примите современиот свет и да почнете со учење со носител на јазикот преку интернет.
English language services with a native speaker
Англиски јазични услуги

Не ви интересираат онлајн часови по англиски или часови по англиски јазик во Скопје со носител на јазикот, но ви треба носител на англиски јазик за помош на друг начин, како на пример во изведба на глас, проверка на некои документи, препишување на нешто, пишување на нешто, или само нешто што бара допир на носител на англиски јазик.
online job interview preparation in English with a native speaker
Подготовка за интервју за работа

Аплициравте за работа на вашите соништа и не сметавте дека ќе ја добиете, но на ваше изненадување сте на кратка листа за интервју, на англиски јазик... и паничите. Смирете се, сте на правилното место. Можам да ви помогнам.
English lessons by phone and WhatsApp
Англиски по телефон / WhatsApp / Viber

Разбирам дека сте зафатени и имате проблем да најдете време за посета на часови по англиски или да најдете еден час за онлајн час по англиски на Zoom, затоа зошто не се оптатите за часови по англиски јазик преку телефон? Искористете го тоа време што го поминувате возејќи или патувајќи на работа на позитивен начин.
Football English lessons online
Фудбалска страст?

Дали вие, вашето синче или ќерка се полудени по фудбалот? Зошто да не ги вежбате вашите вештини за зборување на англиски јазик разговарајќи за нешто што го обожувате, како прекрасната игра на фудбал? Среќно, и јас сум полуден по фудбалот и нудам онлајн часови за разговор на англиски јазик за фудбалот, и само фудбалот.
online English therapy
Некој да слуша...

Понекогаш некои луѓе просто треба да разговараат и да имаат некој што ќе ги слушне. Ова не е поврзано со англискиот јазик, туку со тоа што значи да си човек. Не сум квалификуван терапевт, но сум многу добар слушател. Ако барате некој со кого просто можете да разговарате за вашите проблеми, животот или било што, моето уво е спремно.
English lessons for your company
Во компанија

Да бидеме искрени тука, ако не зборувате англиски јазик, нема да имате можност за деловни активности надвор од вашата земја. Важно е вашите вработени да се чувствуваат комфортно при употребата на англискиот јазик, особено во зборувањето. Додавањето на англиски јазичен клуб во дополнение на вашите традиционални часови базирани на книги може да биде точно она што вашиот тим има потреба.
Online English teacher
За мене

Значи, веќе знаеме дека моето име е Лук, знаеме дека сум наставник по англиски јазик, но што за нешто повеќе?
contact native speaker online
Контактирајте ме!

Ако сè уште не можете да најдете она што барате или имате некои прашања на кои не можете да најдете одговори, не се притеснувајте. Сум само на еден е-маил, порака или повик далеку. Секогаш ќе ви се вратам, независно од тоа каков барање имате.
native natural English
Добро е да се знае!

Корисни зборови, изрази и граматика за да ви помогнам вашето англиски да звучи убаво, природно и како народен говорник.
English native speaker in Lviv
Англиски во Скопје?

Добро, значи вие сте традиционалист и предпочитате часови со наставник лице в лице, во Скопје. Нема проблем. Разбирам дека магијата на часовите на англиски јазик лице в лице не може совршено да се замени со вашиот час на англиски јазик преку Zoom или Skype. Па, имам своја училница тука во Скопје, и е отворена за луѓе како вас. Можете да дојдете кај мене, јас можам да дојдам кај вас*, или можеме да се сретнеме на јавно место*.
Има прашања?

Слободно се јавете преку е-пошта, социјални медиуми или порака.

Skopje, Bitola, Kumanovo, Prilep, Tetovo, Veles, Ohrid, Gostivar, Strumica, Kavadarci, Struga, Kochani, Kicevo, Lipkovo, Radovish, Negotino, Gevgelija, Debar, Kriva Palanka, Sveti Nikole

Get

Ready

To Speak